Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Tecnologies Web, Computació en el Núvol i Aplicacions Mòbils Logo del portal

Minixerrada ‘The Evolution of Cloud Architectures: From Monolithic to Microservices to Serverless’ all màster TWCAM

  • 4 d’octubre de 2021
Minixarrada ‘The Evolution of Cloud Architectures: From Monolithic to Microservices to Serverless’ all màster TWCAM

VALÈNCIA, 4/10/2021- La xerrada en el màster TWCAM estarà oberta a qualsevol persona interessada, sigui del departament o d'altres graus. Aquesta sessió proporcionarà una introducció de diferents arquitectures natives del núvol, inclosos microserveis, sense servidor i micro-frontends, informant sobre els seus problemes i motivacions, i descrivint els problemes més comuns que les empreses generalment enfronten durant la seva adopció. La minicharla se celebrarà el dimecres 6 d'octubre de 17:30h a 18:30h a l'aula 2.1.5.

Les tecnologies natives del núvol, i especialment els microserveis, gaudeixen d'una popularitat i una difusió cada vegada majors en els entorns industrials, i estan sent adoptades per grans actors com Amazon, LinkedIn, Netflix i SoundCloud. Durant el procés de migració, els professionals sovint enfronten problemes comuns, que es deuen principalment a la seva falta de coneixement sobre les males pràctiques i patrons. És per això que no et pots perdre la xerrada The Evolution of Cloud Architectures: From Monolithic to Microservices to Serverless.

El ponent de l'acte serà Davide Taibi que és professor associat en la Universitat de Tampere (Finlàndia), on dirigeix el Grup d'Enginyeria Web i en el Núvol (CLoWeE). La seua recerca se centra en l'enginyeria empírica de programari aplicada a sistemes natius del núvol, amb un enfocament especial en la migració d'aplicacions monolítiques a aplicacions natives del núvol.