Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Teledetecció Logo del portal

Convocatòria de Premis als millors Treballs Fi de Màster i Tesis Doctorals de l'àrea de teledetecció defensats en les universitats espanyoles durant l'any 2021

  • 15 de novembre de 2022
Image de la noticia

El capítol espanyol de IEEE-GRSS convoca els Premis als millors Treballs Fi de Màster i les millors Tesis Doctorals de l'àrea de teledetecció per a observació de la Terra (Geoscience and remalnom Sensing) defensats en les universitats espanyoles entre l'1 de Gener i el 31 de Desembre 2021.

Creiem que l'organització i execució d'aquests premis suposa un bon impuls per a aquells investigadors que comencen la seva marxa en el camp de la teledetecció, reconeixent el seu esforç, donant visibilitat als seus treballs, i donant suport a la seva trajectòria investigadora. És l'objectiu d'aquests premis arribar a aquests investigadors, facilitant i promovent la seva participació, així com secundar i fomentar a la comunitat científica espanyola en remalnom sensing. Per això, el termini dels premis a millor Tesi doctoral i millor Treball Fi de Màster s'ampliarà fins al 15 de desembre de 2022.

Mes informació i detalls