Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Teledetecció Logo del portal

Diversos llocs de postdoctorat i doctorat disponibles del Centre de Recerca Col·laborativa DETECT. Universitat de Bonn

  • 21 de gener de 2022
Image de la noticia

DETECT Desentranya el paper de l'ús de la terra i la gestió de l'aigua en el canvi climàtic regional mitjançant la teledetecció i el modelatge des de l'aigua subterrània fins a l'atmosfera superior

Canvi Climàtic Regional:
El CRC1502 uneix forces en la Universitat de Bonn i els seus socis del projecte per a abordar un dels problemes més desafiadors en la nostra comprensió del canvi climàtic.
Si bé diverses regions continentals de la Terra s'estan humitejant, unes altres s'estan assecant no sols en termes de precipitació, sinó també en termes de l'augment o disminució de l'aigua superficial, l'aigua emmagatzemada en els sòls, la zona d'arrels de les plantes i l'aigua subterrània. Les observacions, no obstant això, no recolzen una lògica simple de sec es torna més sec i humit es torna més humit i els models climàtics existents no expliquen prou els patrons observats de canvi hidrològic.
DETECT 
Hi ha diversos llocs de postdoctorat i doctorat disponibles, consulti els arxius adjunts. Més específicament, en el subprojecte C01 (número de referència 13), Teledetecció i hidrologia superficial per al projecte C01dos estudiants de doctorat continuaran desenvolupant un sistema acoblat d'assimilació de dades (DONA) multiescala i multifont a escala continental, on la humitat superficial del sòl, l'emmagatzematge total d'aigua canvien i la terra les dades de temperatura de la superfície limitaran una nova anàlisi acoblada de les aigües subterrànies a la superfície terrestre. Avaluaran en quina mesura el re anàlisi demostra habilitat per a representar les tendències observades, reproduir la variabilitat interanual i simular esdeveniments extrems. Es presta especial atenció a la recerca d'estratègies per a corregir els impactes antropogènics en el sistema hidrològic (reg, extracció d'aigua subterrània) a través de DA.
El lloc d'aplicacions es pot trobar aquí:Teledetecció i hidrologia superficial per al projecte C01