Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Teledetecció Logo del portal

Oferta de 4 llocs en Teledetecció en la UPV

  • 4 d’octubre de 2019
Image de la noticia

Es busquen 4 investigadors (2 pre- i 2 post-doctorals) per al nou Grup d'Investigació en Observació de la Terra que s'està formant la Universitat Politècnica de València.

L'objectiu del grup és el desenvolupament de mètodes per al monitoratge de l'atmosfera i la superfície terrestres explotant la gran varietat de tecnologies de teledetecció disponible en l'actualitat. Àrees d'interés van des del desenvolupament de noves tècniques de teledetecció (instrumentació per a satèl·lit i UAV, calibratge, pre-processament) fins al monitoratge de la composició de l'aire i l'aigua o de la interacció entre vegetació i atmosfera. Projectes en desenvolupament actualment són la detecció de super-emissors de gasos d'efecte d'hivernacle, la mesura global de fluorescència vegetal i el pre-processat de dades de noves missions hiperespectrals de satèl·lit com EnMAP i PRISMA.

Els contractes estan finançats per entitats internacionals i per la pròpia universitat i tindran una extensió entre 2 i 4 anys depenent del lloc. Idealment els candidats tindran una titulació en física, enginyeria, meteorologia o ciències ambientals, experiència en teledetecció i coneixements forts de programació, mètodes numèrics per a processament de dades i transport radiatiu.

Els interesats han d'enviar, al correu electrònic  lguanter@fis.upv.es ,  una notificiació d'interés incloent un CV i un text curt (1 pàgina max.) descrivint la seua motivació per a unir-se al grup i els seus interessos d'investigació.

També poden contactar en el mateix mail per a qualsevol consulta informal.

Els llocs estaran disponibles fins a trobar a la persona adequada, però a causa de terminis interns les candidatures rebudes abans del 15 d'octubre rebran màxima atenció.