Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Teledetecció Logo del portal

Oferta dos contractes d'investigació

  • 12 de maig de 2020
Image de la noticia

S'ofereixen dos contractes d'un any de duració per a realitzar labors d'investigació en el marc del projecte d'I+D “Evaluación de medidas de adaptación al cambio climático en la agricultura de regadío combinando predicciones de demanda de agua basadas en el comportamiento de los agricultores, condiciones hidro-climáticas y modelos de gestión”.

Les labors a desenvolupar es centraran en l'estimació de paràmetres dels cultius i identificació de cultius a partir de dades de percepció remota, el calibratge i utilització de models hidro-econòmics, l'anàlisi estadístic de dades, etcètera.

El perfil buscat és de dos titulats superiors amb formació en temàtiques relacionades amb la teledetecció i la intel·ligència artificial, i amb coneixements de programació. Es valorarà especialment la formació i experiència en GEE (Google Earth Engine).

Salari brut de 32.000 €.

Els contractats s'integraran en un grup d'investigació multidisciplinar en temes ambientals, agrícoles i canvi climàtic. La formació inclourà altres aspectes com a seminaris, o la participació en almenys un congrés científic abans de la finalització del contracte.

Interessats, enviar CV i carta d'expressió d'interés al correu electrònic santiago.begueria@csic.es.