University of Valencia logo Logo Master's Degree in Tourism Management and Planning Logo del portal

XVI Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia

  • February 12nd, 2017
XVI Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia

La Facultat d’Economia de la Universitat de València acollirà els dies 15 i 16 de febrer el seu XVI Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria.

Més de 40 activitats relaciones amb l'ocupació i l’ emprenedoria integren el programa del XVI Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia- Universitat de València, que se celebrarà els dies 15 i 16 de Febrer. Entre les activitats programades destaquen la conferència inaugural “Joves amb Futur: Formació, Treball i Innovació en un Món Global”, impartida pel President dels Corts Valencianes, Enric Morera. La conferència de clausura compta amb un altre ponent d'excepció, Adolfo Utor, President de Baleària, que parlarà sobre "Ocupación, transporte marítimo y globalización ".

El fòrum està organitzat per la Facultat d’Economia de la Universitat de València amb el patrocini de Banc Sabadell, BBVA, CaixaBank, la Cátedra de Finanzas Internacionales-Banco Santander i Consum, i amb la col·laboració del Ajuntament de València, SERVEF, Divalterra i l'Agencia Tributaria.

Com en edicions anteriors es compta amb una àmplia zona d'exposició, instal·lada en el hall de la facultat, en el qual destacades empreses del sector financer, asseguradores o consultores donaran a conèixer els perfils que demanden, la seua oferta de pràctiques i arreplegaran els currículums de tots aquells interessats que vulguen dipositar-ho i complisquen els requisits demandats. En aquesta ocasió es compta amb la participació Asociación Profesional de Asesores Fiscales de la Comunidad Valencia, ADEIT-Fundació Universitat Empresa, les consultores PwC, EY, KPMG i Deloitte, el Colegio Profesional de Mediadores de Seguros de Valencia, el Colegio Oficial de Gestores Administrativos de Valencia, el Colegio de Economistas de Valencia, el Colegio de Titulares Mercantiles y Empresariales de Valencia, Colegio de Agentes Comerciales de Valencia,  SanLucar, Lazandera, Torrecid S.A., OPAL, Parc Científic de la Universitat de València, Sociedad de Garantía Recíproca de la Comunidad Valenciana, Fundación de Estudios Bursátiles y Financieros, Caixa Popular, Caixa Ontinyent, Banco Mediolanum, Education First, Cátedra Excelencia y Desarrollo en Emprendimiento del Grupo Maicerías Españolas-Arroz Dacsa, Nestlé-Froneri, Central Sindical Independiente y de Funcionarios, Centre d’Idiomes de la Universitat de València, ADECCO, Forinvest, Rankia, CC.OO., UGT-PV, Intersindical Valenciana, i l'associació d'estudiants Saó.

El Fòrum explica també amb el “Córner de l'Emprenedor”, en el qual participaran les joves empreses valencianes Mª José Martí Asesores i msi Magnesio Natural.

El prestigi de les empreses patrocinadores i participants així com l'ampli i divers programa d'activitats fan que el Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d’Economia s'haja consolidat com una referència entre els fòrums universitaris d'ocupació de la Comunitat Valenciana.

Es preveu que durant els dos dies de celebració unes 5.000 persones, en la seua majoria estudiants, visiten el fòrum, revalidant-se la xifra d'assistència i participació de l'edició de 2016.