University of Valencia logo Logo Master's Degree in Web Technology, Cloud Computing and Mobile Applications Logo del portal

L’ETSE-UV i Girls4STEM participen en el Womanation Congress amb un taller d'impressió 3D

  • February 10th, 2021
L’ETSE-UV i Girls4STEM participen en el Womanation Congress amb un taller d'impressió 3D

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, l'11 de febrer l’ETSE-UV i el projecte Gilrs4STEM (www.girls4stem.es) col·laboren amb el Womanation Congress oferint un taller d'impressió 3D.

Durant la sessió, que serà retransmesa de manera en línia des de l'escola a partir de les 9.45, l'alumnat podrà conéixer més detalls sobre el projecte Girls4STEM i veure de primera mà com es dissenyen i s'imprimeixen les peces 3D.

El projecte, dirigit al foment de les vocacions STEM, molt especialment entre les xiques, promou la generació de referents femenins STEM mitjançant la col·laboració amb centres d'ensenyament preuniversitari. Els centres participants en el concurs poden obtindre un curs d'impressió 3D.

En la sessió participaran:

•             Silvia Rueda, coordinadora de Girls4STEM, directora del Departament d'Informàtica de l’ETSE-UV i directora de la Càtedra de Bretxa Digital de Gènere (GVA-UV).

•             Mariola Rúa, representant de l’AdR de l’ETSE-UV en la Comissió d'Igualtat.

•             Miguel Chulvi, docent dels cursos d'impressió 3D.