University of Valencia logo Logo Master's Degree in Web Technology, Cloud Computing and Mobile Applications Logo del portal

La Càtedra Capgemini celebra una jornada en línia de formació sobre curriculum vitae i entrevistes de treball

  • April 9th, 2020
La Càtedra Capgemini celebra una jornada en línia de formació sobre curriculum vitae i entrevistes de treball

El pròxim dia 22 d'abril, la Càtedra Capgemini-Universitat de València a la Innovació en el Desenvolupament de Programari celebrarà el “Capgemini Day Online”, en el qual s'oferirà formació per a revisar el curriculum vitae i enfrontar-se a entrevistes de treball virtuals.

Malgrat l'estat de quarantena derivat de les mesures d'estat d'alarma decretades pel Govern arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, la Càtedra Capgemini de la Universitat de València vol continuar amb la seua formació des de casa. Per a això, el pròxim dimecres 22 d'abril celebrarà el “Capgemini Day Online”, una jornada de revisió del curriculum vitae en la qual a més tindrà lloc una simulació d'entrevista de treball en línia, tot amb l'objectiu de preparar millor als usuaris a situacions reals de cerca d'ocupació i maximitzar les seues possibilitats d'èxit.

Les places per a participar en aquesta jornada són limitades i estan subjectes a reserva prèvia, que es pot formalitzar emplenant el formulari al qual s'accedeix en aquest enllaç.