V Concurs fotogràfic sobre Dona i Ciència

  • 23 de maig de 2018

 

En el marc de la celebració del 8 de març Dia Internacional de la Dona, i davant l'estupend acolliment en les seues edicions passades, volem presentar la cinquena edició V Concurs fotogràfic sobre Dona i Ciència, "Consciencia't". El concurs s'emmarca dins de les activitats desenvolupades per les diferents Comissions d'Igualtat dels Centres del Campus de Burjassot-Patema, i està patrocinat per la Unitat d'lgualtat de la Universitat de València.
L'objectiu del concurs és promoure la igualtat de gènere en la nostra universitat mitjançant la realització de fotografies que mostren la temàtica de Dona i Ciència. En denominar al concurs "Consciencia't" volem fer reflexionar sobre la necessitat de treballar juntes i junts per a aconseguir la plena participació de les dones en la recerca i en la Ciència.
Més informaciò i Bases: www.uv.es/igualtat y http://go.uv.es/9IwyRa9, DOGV 8300/22.5.2018
Imatges:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies