Habilitats per a la presentació de treballs en públic

La Nau dels Estudiants i les Estudiantes

Període de l'esdeveniment: De 19 de juny de 2017 a 31 d'agost de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Campus de Tarongers

 
Descripció:

Inscripció oberta pel curs de La Nau dels Estudiants i les Estudiantes, edició setembre 2017.

Perfeccionar la manera en què es dona a conèixer un treball davant un auditori o com fer una exposició oral de manera eficient i efectiva, és el que pretén el curs d’Habilitats per a la Presentació de Treballs en Públic. L’objectiu és aportar tècniques de comunicació destinades a aconseguir una millora en la forma en que expressem les nostres idees o exposem oralment els treballs realitzats.

El curs està impartit per Mª Jesús Bravo Sánchez, professora del Departament de Psicologia Social.

Els continguts són: Autopresentació: formació d’impressions. Comunicació no verbal. Elements en la presentació d’idees: auditori, introducció, informació, conclusió y mitjans. L’exposició oral. El feedback. La metodologia docent es centrarà en dinàmiques participatives i en exercicis pràctics on aplicar els continguts tractats.

MODALITAT: Taller presencial de 20 h.

LLENGUA: Castellà/Valencià.

LLOC: Aulari Oest – Campus dels Tarongers.

DATES i HORARI: Del 4 al 7 de setembre de 2017 de 15:30 a 20:30 h.

AULES: Comunicarem en breu.

RECONEIXEMENT ACADÈMIC: 1 ECTS

TERMINI DE INSCRIPCIÓ: del 19 de juny al 31 d’agost de 2017.

 
Organitza:
 

Contacta: nauest@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies