Presentació en València de la nova edició del Programa MatEsElla

  • 6 de de març de 2019

La propera setmana la vicepresidenta de la RSME i catedràtica d’Àlgebra de la Universitat de Màlaga, Mercedes Siles, visitarà la UPV per a presentar la nova edició, la segona ja, del Programa MatEsElla. En aquesta ocasió s’ha ampliat a altres disciplines STEM (steMatEsElla), i està emmarcada en les activitats que tindran lloc amb motiu del Dia Internacional de la Dona. L’acte serà el dia 11 de març a les 11h. en la Sala de Graus de la Escola Tècnica Superior d'Arquitectura (edifici 2F, segon pis).

La RSME està centrant esforços a potenciar el talent de les joves estudiants de grau de matemàtiques i altres disciplines STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques). Amb aquest objectiu ha posat en marxa diversos programes, sent el MatEsElla un d'ells, que realitza en col·laboració amb EIX&AMB (Associació Espanyola d'Executives i Conselleres). Parlarem de totes aquestes accions, i explicarem en què consisteix aquest programa que és l'únic que conjumina mentoring, coaching i visibilització de referents, i que treballa les “soft skills”, habilitats necessàries per al lideratge.

Més informació:

https://www.rsme.es/2019/02/programa-de-liderazgo-para-estudiantes-de-grado-y-master-en-ctim-matesella/

https://ejecon.org/matesella/

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies