Universitat de València i els seus entorns naturals: Parc Natural del Túria

Període de l'esdeveniment: De 3 de maig de 2012 a 31 de maig de 2012. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de 10:00 a 20:00.

 

Lloc de realització: Quart Jove. Carrer de la Torreta, 1.

 
Descripció:

L’exposició, elaborada per la Universitat de València a través de la Unitat de Suport del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, commemora el cinquè aniversari de la declaració del Parc Natural del Túria. La constitueixen 24 panells realitzats per personal docent i investigador de diferents departaments de la Universitat, tècnics del Parc Natural i altres especialistes vinculats a aquest tram mitjà-baix de l’emblemàtic riu valencià.

Sens dubte, constitueix una gran obra de caire multidisciplinari, ja que comprèn els distints hàbitats o unitats ambientals del Parc Natural (riu, bosc i horta), en què destaca el rellevant interès botànic, faunístic, paisatgístic, agronòmic, historicocultural, etc. d’aquest singular espai de què gaudeix la ciutat de València i la seua àrea metropolitana.

El Vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla, ha manifestat un interès especial perquè aquesta exposició, pionera en la història del Túria, recórrega tots els municipis que integren el Parc Natural, atesos els estrets vincles (socials, econòmics, culturals, paisatgístics o ambientals) que mantenen aquestes poblacions amb el riu.

Inauguració el 03/05/2012 a les 19:00 h

Horari: Dilluns-Dissabte 10:00-14:00 i 17:00-20:00

 
Organitza:

Jornades organitzades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial en col•laboració amb l'Ajuntament de Quart de Poblet.

 

Contacta: vicerec.participacio.projeccio@uv.es; unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies