Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Matemàtiques Logo del portal

Matemàtica i passió

  • 27 de maig de 2019
Image de la noticia

L'Aula Magna del Centre Cultural La Nau va acollir l’acte d’homenatge a qui possiblement ha estat el millor matemàtic que ha passat mai per les aules d'aquesta Facultat Vicent Caselles. Entre els assistents es trobaven col·laboradors seus, alguns dels professors que va tenir, companys de promoció, així com fins i tot una delegació vinguda des del seu poble natal, Gata (Marina Alta), encapçalada per l’alcaldessa i la regidora de cultura.

En definitiva, una bona colla d'amics. L'excusa va ser la presentació del llibre 'Vicent Caselles. Matemàtica i Passió', editat i coordinat per Juan Bixquert. Prengueren la paraula Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València; Joan Monterde, degà de la Facultat de Matemàtiques; Juan Bisquert, director de l’Institut de Recerca de Materials Avançats de la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló i Marina Murillo, professora d’Anàlisi Matemàtica a l’UJI.

Més Informació: https://www.uv.es/uvweb/uv-noticias/ca/noticies/homenatge-matematic-vicent-caselles-hui-dimarts-nau-1285973304159/Novetat.html?id=1286076650822&plantilla=UV_Noticies/Page/TPGDetaillNews

Imatges: