University of Valencia logo Logo Faculty of Mathematics Logo del portal

Si no plou, plourà

  • February 13rd, 2017
Image de la noticia

En el marc de la celebració del Cinquantenari dels estudis de Matemàtiques en la Universitat de València i dintre del cicle de conferències Com ens veuen: les Matemàtiques des de l’altra vora, tindrà lloc la conferència

Si no plou, plourà

a càrrec de Mònica López Moyano, Cap de l’Àrea del Temps de la Televisió Espanyola”. Serà el proper divendres 17 de febrer, a les 12 hores,, a la Sala Darwin de l'Aulari Interfacultatiu de Farmàcia.

Mònica López Moyano  és Llicenciada en Física per la Universitat de Barcelona, amb l'especialitat de Física de la Terra i del Cosmos. Experta comunicadora d'informació meteorològica, amb gairebé 20 anys de professió, és la Cap de l'Àrea del Temps de Televisió Espanyola des de 2008 i dirigeix i presenta l'espai del Temps de l'edició nit en la 1 de TVE. És Presidenta de l'Associació de Comunicadors de Meteorologia (ACOMET) i docent en cursos especialitzats de meteorologia i cursos de locució i comunicació. És Màster en Anàlisi Política per la Universitat Oberta de Catalunya.

Els darrers anys ha centrat els seus esforços en la comunicació de la meteorologia, sobretot en temes de temps sever, quan les mesures d'acte-protecció del ciutadà són crucials per salvaguardar les seves vides.

Podeu seguir-la en:

www.youtube.com/user/monicalopezmoyano
www.youtube.com/user/monicalopezvideos@monicalopez_tve