University of Valencia logo Logo Faculty of Mathematics Logo del portal

TORNADA A LA PRESENCIALITAT EN EL SEGON QUATRIMESTRE

  • February 25th, 2021
Image de la noticia

 

 

Dilluns 1 de març, la docència del grau en matemàtiques torna a la mateixa presencialitat que tenia durant el primer quadrimestre i amb les mateixes característiques que recordem a continuació:

1. Horaris esglaonats.

2. Entrades i eixides de l'aula controlades.

3. Docència de teoria i pràctiques de primer i segon curs completament presencial.

4. Docència de teoria de tercer curs, aula principal i aula espill tal com estava en el primer quadrimestre. El grup de pràctiques  (1 o 2)  que assisteix a l'aula del professor s'ha de correspondre amb la paritat de la setmana. Així, dilluns 1 de març, que és la setmana 5, li correspon al grup de pràctiques 1 estar en l'aula del professor.

5. Excepcionalment, per aquelles assignatures en què la matrícula siga major que l’aforament de la classe al 50%, per exemple en les optatives de quart curs, es recomana fer ús de sistemes de retransmissió simultània de la classe, de manera que els alumnes que no puguen estar físicament a la classe en què està el professor, la puguen seguir des d'un ordinador.

6. Seminaris no presencials.

7. Només s'instal·laran càmeres quan hi haja estudiants confinats en aquells grups que inicialment no les tenen previstes. Recordem que si un estudiant ha de quedar-se confinat a més de comunicar-ho a covid@uv.es, també caldria que es comunicara també a monterde@uv.es.

I sobre tot... recorda que la situació no ha desaparegut i que qualsevol relaxació ens podria fer retornar a la docència no presencial.