University of Valencia logo Logo Faculty of Mathematics Logo del portal

Tot preparat per al doble grau de Física i Matemàtiques del curs 2020-21

  • June 4th, 2020
Image de la noticia

Aquesta nova titulació acadèmica, de Física i Matemàtiques (així com la de Física i Química), apareixen clarament en l’oferta del curs 2020-21 de la Universitat de València i NO es veuen afectades per l'acord de 2 de juny (signat entre la Conselleria de Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i les rectores i rectors de les universitats públiques valencianes) referent a altres matèries i que poden haver creat una confusió innecessària.

 

El doble grau de Física i Matemàtiques proposa una sòlida formació en dos dels camps científics amb major futur i amb més alta demanda. Clara mostra d'això són les elevades notes d'accés d'aquest cur 2019-20: en Física es va necessitar un 12,69, i en Ciències Matemàtiques, un 11,96.

Aquest doble grau, que oferirà 30 places de primer curs, consta d'un total de 330 crèdits organitzats en cinc cursos acadèmics. L'estudiantat haurà de cursar una sola assignatura més de sis crèdits per curs en relació amb les carreres d'origen, bastant menys que en els dobles graus oferts per altres universitats. Per a això s'ha realitzat un gran esforç d'adaptació i de sinergia entre tots dos estudis.

El nivell de l'estudiantat que accedeix a aquests estudis i l'excel·lent professorat del qual es disposa poden fer de l'oferta d'aquesta doble titulació una de les més atractives i de major qualitat de la Universitat de València amb una projecció d'ocupabilitat molt elevada.