Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Doctorat en Medicina

El programa de doctorat en medicina és un programa interdepartamental de la Facultat de Medicina i Odontologia que inclou un conjunt d'activitats formatives i d'investigació organitzades.

L'objectiu general del programa de doctorat és proporcionar una formació en investigació biomèdica als/as Llicenciats/as i Graduats/as en Ciències de la Salut a través del mètode científic i del procés sistemàtic d'una investigació cada vegada més multidisciplinaria, intersectorial i multipersonal. Per això, i amb la finalitat d'optimitzar aquesta labor, l'estudiant de doctorat s'integrarà en les línies d'investigació i recursos dels Departaments de la Facultat de Medicina i dels Hospitals Universitaris a ells adscrits, amb la fiinalitat de promoure no solament el seu estudi o experiència sinó la seua futura inserció en un equip d'investigació d'excel·lència.

Documentació d'interès

  1. Fitxa requisits específics doctorat en medicina
  2. Fitxa model Projecte de Tesi Doctoral
  3. Llistat de directors de tesi del programa de doctorat en medicina
  4. Llistat de línies d'investigació del programa de doctorat en medicina
  5. Informació preinscripció curs 2012/2013
  6. Dipòsit Tesi Doctoral
  7. Contacte: doctorado.medicina@uv.es
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies