Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Cursos d'Aula Oberta d'Escriptura Creativa 2017

Cartell Aula Oberta

Període de l'esdeveniment: De 19 de desembre de 2016 a 12 de febrer de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 10:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Aula de Formació del SeDi. Aulari III Campus Blasco Ibáñez

 
Descripció:

Termini d'inscripció per a estudiants de la Universitat de València i de la Nau Gran del 19 de desembre al 12 de febrer.

Per a la resta de membres de la comunitat universitària i públic en general, de l'1 al 12 de febrer

L’Aula Oberta d’Escriptura Creativa és un projecte del Vicerectorat d'Estudis de Grau i Política Lingüística, organitzat pel Servei d’Informació i Dinamització (SeDI). Aquesta proposta es troba emmarcada dins l’Espai de Formació de La Nau dels Estudiants i les Estudiantes.

Destinataris

Estudiants de la Universitat de València, participants de la Nau Gran i públic en general. Consulteu les condicions de matrícula.

Metodologia

L’Aula Oberta d’Escriptura Creativa és un conjunt de tallers destinats a la formació i adquisició d’habilitats per a afrontar la creació literària en els gèneres de la narrativa breu, el teatre, la poesia, el guió de curtmetratge i el guió de còmic. El desenvolupament dels tallers serà eminentment pràctic i tractaran de dinamitzar i motivar la vessant creativa dels participants, tot i adquirint, sota la supervisió dels professors, tècniques i nous coneixements sobre la creació literària.

Duració dels tallers

Els tallers tindran una duració de 20 hores distribuïdes en set sessions presencials al llarg dels mesos de febrer, març i abril de 2017.

Programació 2017

Escriptura Teatral amb Xavier Puchades

Narrativa Breu en Castellà (1) amb María García-Lliberós

Narrativa Breu en Castellà (2) amb Carlos Aimeur

Narrativa Breu en Castellà (3) amb Bárbara Blasco

Narrativa Breu en Valencià amb Anna Moner

Poesia en Castellà amb Laura Giordani

Poesia en Valencià amb Francesc Rodrigo

Guió de Curtmetratge amb Giovanna Ribes

Guió de Còmic amb Sento Llobell

Certificats i reconeixement acadèmic

Aquests tallers tenen reconeixement acadèmic d'1 ECTS. Per a l’obtenció del certificat caldrà l’assistència al curs o taller. La no assistència haurà de ser justificada deguda i documentalment i no podrà ser superior al 20% de la durada de l'activitat.

 
Organitza:

SeDI, Delegació d'Estudiants

Col·laboren

Vicerectorat de Cultura

Aula de Lectura i Escriptura

Aula de Poesia

Aula de Teatre

Aula de Cinema

Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació (Vicedeganat de Cultura)

.

nauest@uv.es

 

Contacta: nauest@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies