Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Convocada la 39a edició del Premi-Medalla García Blanco per a joves investigadors

  • 7 de de desembre de 2018
Premi-Medalla García Blanco

El Centre d'Investigació Príncep Felipe (CIPF) i la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València han convocat la trentè novena convocatòria del Premie-Medalla García Blanco en reconeixement a la labor científica de joves investigadors en les àrees de ciències i biomedicina.

Podran optar els investigadors llicenciats o graduats de ciències biomèdiques, bàsiques i aplicades de la Comunitat Valenciana l'edat de les quals no supere els 30 anys. 

Les sol·licituds al costat dels expedients, CV en format normalitzat del Pla Nacional i justificació dels mateixos es dirigiran al President de la Comissió García-Blanco, Il·lm. Degà de la Facultat de Medicina i Odontologia, fins al pròxim 31 de desembre de 2018. Aquesta documentació s'enviarà a les adreces de correu electrònic marta.seco@gva.es i guillermo.saez@uv.es indicant en l'assumpte PM-GB seguit del nom del candidat.

La resolució per la comissió s'efectuarà durant els 30 dies posteriors a la finalització del termini de sol·licituds i tindrà caràcter irrevocable.

El lliurament de la Medalla i Diploma corresponent tindrà lloc en sessió pública en el Saló de Graus de la Facultat prèvia lectura de l'acta corresponent, seguida d'una breu exposició pel guardonat sobre l'activitat científica premiada.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies