Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Convocatòria V Edició UNIVERSITY JUNIOR INTERNATIONAL ENTREPRENEURS UJIE

  • 27 de maig de 2019
UJIE

Des d’el 14 de maig fins a les 23:59 hores (GTM) del pròxim 7 de juny es troba obert el termini per a inscriure's , en el marc del Programa “Campus de l’Emprenedor Innovador”, d’acord amb el que disposa el conveni subscrit amb la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a la realització de les activitats d´aquest programa.

El programa està dirigit a les persones matriculades en la Universitat de València en estudis de grau, màster o doctorat oficial durant el curs acadèmic 2018-2019 en què es realitze la pràctica, que tinguen superats com a mínim el 50 % dels crèdits de la titulació, amb excepció de les persones que cursen estudis de màster o doctorat oficial.

Es convoquen 3 ajudes de mobilitat de 2.000 € cadascuna per a la realització de pràctiques acadèmiques externes relacionades amb la idea de negoci que presente la persona beneficiària, de dos mesos de durada, en organitzacions d’acolliment situades fora del territori espanyol, als països elegibles del Programa Erasmus+.

La dotació global del programa, de 6.000 €, està finançada per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Informació:

Web uvemprén:

https://links.uv.es/uvempren/UJIE

Web ADEIT:

http://www.adeituv.es/practicas-en-empresas/practicas-destacadas/ujie/

Inscripcions:

https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menu.jsp?idtramite=OPEX_UJIE19