Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Curs: “Gestió de Material Radiactiu i Radiofàrmacs, 1ª Edició”.

  • 21 de maig de 2019
Gestió de Material Radiactiu i Radiofàrmacs

El curs s’ofereix a través del Servei de Formació Permanent (a demanda) i l’organitza Ana San Matías del Servei de Protecció Radiològica i Mustafà H. Ezz_Eddin de la Secció Micro PET-TAC de la UCIM.

El curs es celebrarà el dies 23, 24, 30 de setembre i 1 d’octubre en la Facultat de Medicina, la duració serà de 13 hores. La inscripció serà fins al 31 de maig; enviant un correu a qualsevol de les direccions: ana.sanmatias@uv.es o musez@uv.es, amb el nom complet i  DNI.

Aquest curs va dirigit a tot el personal de la Universitat de València, però més en concret als tècnics de laboratori que manipulen residus radioactius o treballen amb qualsevol tipus d’equips d’imatge. A més a més, al personal que el seu lloc requerixca cert coneixement sobre els aspectes més importants de Protecció Radiològica.

Este curs tractarà per un lloc, els diferents aspectes de Protecció Radiològica: la gestió i les medides a tindre amb compte a l’hora del transport, les possibles emergències radiològiques, les diferentes actuacions en cada cas; i per altra banda, es mencionaran els radiofàrmacs i les seues aplicacions, síntesi, etc;  i els equips d’imatge a nivell preclínic.

Imatges: