Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Especialistes i estudiantat de Medicina participen en la Universitat en un curs internacional d'oncologia

  • Unitat de Cultura Científica i de la Innovació
  • 20 de juliol de 2018
Curs Internacional Medicina Oncològica que organitza la Societat Europea d’Oncologia ESMO fins dimarts que ve en la Facultat de Medicina de la Universitat de València. Foto: Incliva.
Curs Internacional Medicina Oncològica que organitza la Societat Europea d’Oncologia ESMO fins dimarts que ve en la Facultat de Medicina de la Universitat de València. Foto: Incliva.

La Universitat de València acull des de hui divendres la XV edició del Curs Internacional de Medicina Oncològica que organitza la Societat Europea d’Oncologia ESMO fins dimarts que ve en la Facultat de Medicina. Andrés Cervantes, catedràtic de Medicina de la institució acadèmica i director general d’INCLIVA, ha inaugurat la trobada.

“El curs està dirigit a estudiantat europeu de quart i cinqué any de Medicina. A ESMO volem atraure talent i que la nostra especialitat resulte atractiva. És una ocasió única perquè els estudiants interessats en oncologia contacten amb els millors experts europeus de l’especialitat”, destaca Andrés Cervantes, director del curs i responsable de l’àrea de formació de la Societat Europea d’Oncologia Mèdica ESMO-ESO. “La nostra finalitat és oferir una visió completa, amb coneixements teòrics i pràctics sobre el diagnòstic i tractament del càncer mitjançant casos clínics reals de professionals que treballen en els hospitals més prestigiosos”, completa l’expert.

ESMO ha rebut més de 600 sol·licituds de tot Europa, per a un total de 93 places, procedents de 38 països, en la seua majoria europeus. Cervantes subratlla que sis de les persones participants pertanyen a la Universitat de València i que el seixanta-sis per cent són dones.

La trobada reuneix en quatre dies a setze oncòlegs europeus en un programa de conferències i taules redones sobre càncer gastrointestinal, renal, d’ovaris, colorrectal, de pròstata, de mama i de pulmó, en el qual es tractaran des de les teràpies mèdiques oncològiques d’avantguarda fins a la recerca que s’està duent a terme.

El dimarts 24, durant la clausura del curs, es lliurarà el Premi al Millor Estudiant, consistent en una beca de 1.000 euros per a participar en el congrés anual d’ESMO que se celebra del 9 al 23 d’octubre a Munich.

 

Més informació i programa de la trobada:

http://ir.uv.es/3wtq5Am

Imatges: