Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Investigadors de la Facultat participaran en el Longevity World Forum que se celebra a València

  • 3 d’octubre de 2018
Palau de Congressos de València

València acollirà el Longevity World Forum, el primer congrés d'Europa sobre longevitat, genòmica i medicina de precisió, els pròxims 7 i 8 de novembre. Experts en aquestes matèries compartiran coneixements entorn de l'esperança de vida i la millora de la seua qualitat. En la trobada, intervindran els Drs. José Vinya, Federico Pallardó, Consuelo Borrás i Mari Carmen Gómez, del Departament de Fisiologia de la Facultat.

Entre els participants en aquest congrés, que es desenvoluparà en el Palau de Congressos, es troben també Aubrey de Grey, biogerontólogo fundador de la SENS Research Foundation; María Blasco, directora del Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques (CNIO); Ángela Nieto, directora de la Unitat de Neurobiología del Desenvolupament de l'Institut de Neurociencias d'Alacant UMH-CSIC; Manuel Pérez Alonso, del Departament de Genètica de la Universitat de València; Manuel Corpas, fundador i CEO de Cambridge Precision Medicine; Lissette Otero, mèdica cap i directora de laboratori de Life Length; o Maria Chatzou, CEO de Lifebit; entre uns altres.

El congrés, que celebra la seua primera edició, és una iniciativa promoguda per la consultora valenciana Talentum Group; l'empresa Medigene Press, editora de la revista especialitzada Genètica Mèdica News; i la companyia internacional Cambridge Precision Medicine.

Podeu consultar el programa complet i inscriure-us ací:

longevityworldforum.com