Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

El professor José Miguel Láinez, reelegit vicepresident de la Societat de Neurologia

  • 15 de gener de 2018
Miguel Laínez

El neuròleg valencià José Miguel Láinez, cap de servei de Neurologia de l'Hospital Clínic Universitari de València i professor de la Universitat de València, ha sigut reelegit vicepresident primer i vocal de l'Àrea de Relacions Institucionals de la Junta Directiva de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN).

La SEN està constituïda per més de 3.000 membres, entre els quals s'inclouen la gran majoria d’especialistes en neurologia de l’Estat i altres especialistes sanitaris interessats en la neurologia, segons ha informat l'organització professional en un comunicat.

Com a responsable de l'àrea de Relacions Institucionals, Láinez seguirà coordinant la política de relacions institucionals de la SEN, tant amb les societats neurològiques autonòmiques, com amb altres organismes o entitats públiques i privades.
El neuròleg valencià exercirà també el càrrec de president del Comité d'Ètica i Deontologia de la SEN, i coordinarà el Comité 'ad-hoc' de Malalties Rares i el Comité de Política Editorial.

Láinez és també professor en la Universitat de València i acadèmic de nombre de la Reial Acadèmia de Medicina i Ciències Afins de la Comunitat Valenciana, informa la SEN.

 

+Info