Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Programa de formació bàsica en primers auxilis per als 320 nous alumnes del grau de Medicina

  • 6 de setembre de 2018
Programa de formació bàsica en primers auxilis

L'Associació d'Estudiants de Medicina d'Urgències i Emergències (AEMES) organitza per segon any consecutiu el seu Programa de Formació Bàsica en Primers Auxilis per a dotar als 320 alumnes de nou ingrés en el grau de Medicina dels coneixements i pràctiques necessaris per a reconèixer i atendre una emergència sanitària.

Aquest programa té una durada de dues setmanes, des del 18 de setembre fins al 4 d'octubre, i es distribueix en diverses jornades formatives que es desenvoluparan en la Facultat de Medicina i Odontologia. Els alumnes de primer poden inscriure's fins al 14 de setembre.

“Després de l'èxit del passat any, tornem a llançar aquest projecte de divulgació dels primers auxilis i de sensibilització de la comunitat educativa cap a les urgències i emergències a través de formacions gratuïtes als alumnes de medicina que comencen el grau en aquest curs”, assenyala AEMES en un comunicat.

Per a l'organització d'aquest programa, l'equip de l'associació instruirà prèviament a 80 alumnes del col·lectiu de Ciències de la Salut i repartirà als 320 alumnes de primer en grups reduïts per a dinamitzar i facilitar l'aprenentatge i la pràctica.

Aquells alumnes i alumnes que participen en el programa com a formadors rebran 2 crèdits de ECTS i un certificat en reconeixement al seu treball. 

L'organització d'aquest projecte, que és a càrrec de AEMES, explicarà de nou amb el respatler de la Facultat de Medicina i Odontologia, el Servei de Prevenció i Medi Ambient i el Servei d’Informació i Dinamització (SEDI) de la Universitat de València.

Més informació i inscripcions en: www.aemesvalencia.es/ppaa