University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Recently featured videos

El tractament de les malalties linfoproliferativas requereix extensos diagnòstics histológicos, inmunohistoquímicos i citogenéticos. En absència d'adenopaties perifèriques, la biòpsia amb agulla guiada per mètodes d'imatge és la primera opció diagnòstica. No obstant açò en moltes ocasions no s'aconsegueix un diagnòstic suficient. En aquests casos la laparoscòpia permet obtenir mostres que ens ajudaren en el diagnòstic, com vam mostrar en 3 casos. Realitzada en 2003 i etalonada en 2017.
En aquest capítol explorem les fosses nasals i la gola. Parlarem de Rinoscopia Anterior, Rinoscopia Posterior, Exploració de la Orofaringe, Laringoscopia Indirecta, Laringoscopia Directa i Interpretarem la Imatge Laringoscópica. Realitzada en el Departament de Cirurgia de la Facultat de Medicina i Odontologia de València, i el Servei d'Otorinolaringologia de l'Hospital Clínic Universitari, des de 1997 aquesta pel·lícula s'està usant com a eina docent, sent valorada molt positivament per alumnes de les diferents disciplines relacionades amb les ciències de la salut.
La Universitat de València te abre sus puertas. En sus Facultades y Escuelas Universitarias descubrirás una amplia oferta de estudios, equipamiento docente de última tecnología, instalaciones deportivas y culturales y una completa red de bibliotecas. Todo lo que necesitas para acceder a una formación integral que garantice tu futuro profesional.
 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy