University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Recently featured videos

Un de les tècniques quirúrgiques més acceptades per a millorar paràlisis de cordó vocal unilateral és tipus I thyroplasty. La ubicació apropiada de la pròtesi és essencial d'aconseguir optimal resultats. En el cas del Montgomery pròtesi, un del més utilitzat, la ubicació està decidida només segons el sexe del pacient, els quals ocasionalment poden dirigir a malpositions. El vídeo següent presenta un procediment quirúrgic i un dispositiu de mesura van dissenyar per a aconseguir un adequat i individualized ubicació del Montgomery pròtesi. La pel·lícula seleccionada en la XIX Pel·lícula Mèdica Internacional, Salut i Telemedicine Concurs. Badajoz - Espanya 2014
2016. Premi a la Millor pel·lícula d'Odontologia. XX Certamen Internacional de Cinema Mèdic, Salut i Telemedicina - Videomed* 2016. Badajoz - Espanya. Les noves tecnologies permeten efectuar diagnòstics i plans de tractament mitjançant la utilització del CBCT i instrumental rotatori de níquel titani (NiTi). En aquesta pel·lícula presentem un tractament multidisciplinari en el qual restaurem el costat dret del maxil·lar inferior efectuant tractament d'endodòncia i reconstrucció d'un premolar i la col·locació d'implants en zones edéntulas i posteriorment es col·loquen corones ceramo-metàl·liques sobre implants i dents. Explicada de forma molt didàctica veurem pas a pas cadascun dels processos fins a completar el tractament.
L'alteració morfològica més freqüentment detectada és el rectocele. En aquesta pel·lícula analitzem el problema i vam mostrar la solució al llarg de diversos varis casos en els quals mitjançant intensificadores d'imatge comprovem com el rectocele afecta al procés d'evacuació, així com l'actitud terapeútica en cadascun d'ells.
La Universitat de València te abre sus puertas. En sus Facultades y Escuelas Universitarias descubrirás una amplia oferta de estudios, equipamiento docente de última tecnología, instalaciones deportivas y culturales y una completa red de bibliotecas. Todo lo que necesitas para acceder a una formación integral que garantice tu futuro profesional.
 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy