University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Recently featured videos

Com en un llibre obert assistim al naixement d'un xiquet per mitjà d'una operació cesària transversa. És una pel·lícula amena i molt didàctica dirigida a alumnes de medicina, infermeria i en general a qui li agrade aquesta temàtica. Mostra pas a pas tant l'instrumental necessari com la tècnica empleada.
La reparació d'hèrnies amb PHS (Polypropylene Hèrnia System) és la nostra tècnica d'elecció en pacients amb tendència a l'augment de la seua pressió intrabdominal com són els ascíticos o els sotmesos a diálisis peritoneal, i també en els casos de difícil ancoratge de la malla com ocorre en les xicotetes eventraciones suprapúbicas. Aquesta tècnica l'hem utilitzat per a reparar hèrnies umbilicals, epigàstriques, xicotetes eventraciones i hèrnies de Spieghel. Els resultats són excel·lents.
Les drogues emprades en quimioteràpia són generalment irritantes per a l'endoteli, la qual cosa obliga a triar venes d'elevat flux amb la finalitat de preservar el capital venoso del pacient. Per a aquest efecte s'han dissenyat els Dispositius d'Accés Venoso Central, ja siga mitjançant catèters exterioritzats o mitjançant reservorios d'implantació subcutània. L'objectiu d'aquesta pel·lícula és mostrar com resoldre un dels problemes que amb més freqüència es presenten, com és la inaccessibilitat al sistema venoso central del catèter des de la vena perifèrica triada sense necessitat de canviar la ubicació del portal.
La Universitat de València te abre sus puertas. En sus Facultades y Escuelas Universitarias descubrirás una amplia oferta de estudios, equipamiento docente de última tecnología, instalaciones deportivas y culturales y una completa red de bibliotecas. Todo lo que necesitas para acceder a una formación integral que garantice tu futuro profesional.
 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy