University of Valencia logo Logo Faculty of Medicine and Dentistry Logo del portal

El Congrés de Recerca Biomèdica se celebra a l'Aula Magna del 8 al 10 de febrer

  • February 7th, 2017
CIB 2017

El V Congrés de Recerca Biomèdica (CIB 2017) es celebra a l'Aula Magna de la Facultat durant els propers dies 8, 9 i 10 de febrer.

El CIB té com a objectiu ser un punt de trobada entre ciència, investigació biomèdica i pensament crític; i al mateix temps, servir com una eina de formació complementària per a l'estudiant de ciències biomèdiques (Medicina, Odontologia, Infermeria, Fisioteràpia, Farmàcia, Biologia, Biotecnologia, Bioquímica, Ciències Biomèdiques i qualsevol carrera que es presti a la investigació biomèdica).

"Aquesta és la V edició del CIB i ens enorgullim d'acollir a més de 400 estudiants de totes les Ciències Biomèdiques cada any, i representar durant tres dies un centre de desenvolupament d'idees, actualitat científica i divulgació", subratlla el Comitè Organitzador d'aquest trobada.

Al llarg dels tres dies, s'oferirà als assistents l'oportunitat de participar en les diferents activitats programades. D'una banda, hi haurà una part dedicada a la realització de Taules Rodones, a més de l'Acte Inaugural i les Conferències d'Obertura i Clausura, que permetran als assistents debatre sobre diversos temes d'investigació biomèdica d'actualitat així com de l'enfocament de temes "oblidats" en els estudis de ciències de la salut. Per descansar la ment, els assistents podran gaudir en els descansos d'un cafè i alguna cosa per menjar. Els organitzadors del CIB també s'han organitzat molts Tallers als quals els participants podran assistir-hi.

El Programa Científic del CIB està complementat pel Programa Social, que inclou visites a llocs emblemàtics de la ciutat de València, sopars i altres activitats de dinamització dels congressistes.

A la web http://www.cibvalencia.com/podéis consultar el Programa Científic i el Pla Social.

Podeu seguir tota l'actualitat del CIBER des dels seus comptes en xarxes socials: Facebook (Congrés de Recerca Biomèdica CIB) i Twitter (@ CIB_2017).
 

Images: