University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Convocada la 39a edició del Premi-Medalla García Blanco per a joves investigadors

  • December 7th, 2018
Premi-Medalla García Blanco

El Centre d'Investigació Príncep Felipe (CIPF) i la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València han convocat la trentè novena convocatòria del Premie-Medalla García Blanco en reconeixement a la labor científica de joves investigadors en les àrees de ciències i biomedicina.

Podran optar els investigadors llicenciats o graduats de ciències biomèdiques, bàsiques i aplicades de la Comunitat Valenciana l'edat de les quals no supere els 30 anys. 

Les sol·licituds al costat dels expedients, CV en format normalitzat del Pla Nacional i justificació dels mateixos es dirigiran al President de la Comissió García-Blanco, Il·lm. Degà de la Facultat de Medicina i Odontologia, fins al pròxim 31 de desembre de 2018. Aquesta documentació s'enviarà a les adreces de correu electrònic marta.seco@gva.es i guillermo.saez@uv.es indicant en l'assumpte PM-GB seguit del nom del candidat.

La resolució per la comissió s'efectuarà durant els 30 dies posteriors a la finalització del termini de sol·licituds i tindrà caràcter irrevocable.

El lliurament de la Medalla i Diploma corresponent tindrà lloc en sessió pública en el Saló de Graus de la Facultat prèvia lectura de l'acta corresponent, seguida d'una breu exposició pel guardonat sobre l'activitat científica premiada.

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy