University of Valencia logo Logo Faculty of Medicine and Dentistry Logo del portal

PROGRAMA EXPLORER “JOVES AMB IDEES” DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

  • November 17th, 2017
Empren +

S’ha llançat la nova edició del Programa YUZZ de la Universitat de València, actualment denominat Programa Explorer, orientat a la captació i promoció del talent de joves d’entre 18 a 31 anys amb idees de negoci innovadores.

Aquesta iniciativa representa l’evolució de Santander YUZZ, un programa que en les seues vuit edicions anteriors ha potenciat els projectes de més de 4.200 joves emprenedors i ha generat centenars d’empreses en tot el país. La Universitat de València ha participat com a Centre del Programa Santander YUZZ durant tres anys consecutius i a partir d’aquesta edició, el Programa Explorer passa a formar part de Santander X, una nova comunitat emprenedora; més internacional i oberta a tots. En aquesta plataforma es tindrà l’oportunitat de connectar amb universitats i emprenedors de tot el món i accedir a recursos i contactes facilitant l’avanç dels projectes.

Explorer està coordinat pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) que compta amb el patrocini de Banco Santander, i amb la col·laboració a nivell local de la Universitat de València a través del programa EMPREN + de recolzament als emprenedors universitaris, promogut i coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica.

El programa Explorer es desenvolupa en més de 50 entitats locals públiques i privades compromeses amb la innovació i l’emprenedoria en el territori nacional. Explorer compta a més amb la col·laboració d’altres entitats i organitzacions a nivell nacional com, Indra, Netberry, Secot i Fundación EY que aposten per la promoció del talent de joves amb projectes de negoci.

Sol·licituds i termini de presentació:
El termini per a participar en el programa romandrà obert fins les 14:00h del 8 de desembre de 2017 i
els interessats en desenvolupar la seua idea de negoci i optar als premis, deuran presentar la seua
candidatura a través d’un formulari disponible en www.explorerbyx.org
Més informació:
www.explorerbyx.org
www.jointhex.org
http://www.uv.es/serinves/emprenedoria
Tel.: 963983447 / Twitter: @YUZZ_UV

Images: