University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants de la Universitat de València

Rafael Carmena rep el premi del Col·legi de Metges de València per tota la seua trajectòria professional

  • November 8th, 2017
Dr. Rafael Carmena

La Fundació de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Metges de València ha atorgat el Premi a la Millor Trajectòria Professional al Dr. Rafael Carmena, catedràtic de Patologies i Clínica Metgesses en la Facultat. Se li reconeix així per la seua distingida trajectòria en la medicina interna, destacant els seus avanços en endocrinologia, nutrició i diabetis.

La cerimònia de lliurament d'aquest reconeixement, que enguany compleix la seua onzena edició, serà presidida per l'alcalde de València, Joan Ribó, i se celebrarà el 15 de novembre en l'hemicicle de l'ajuntament a les 19.30 hores.

La presidenta de la Fundació, Mercedes Hurtado, assenyala: “El doctor Carmena és una eminència mèdica i un referent internacional en la seua especialitat. Aquest premi és el reconeixement als molts assoliments i avanços aconseguits en la seua trajectòria professional dedicada a la medicina”.

El Dr. Rafael Carmena ha exercit com a cap de servei d'Endocrinologia, Nutrició i Diabetis en l'Hospital Clínic Universitari durant 37 anys. Aquest treball assistencial ha sigut compaginat amb la seua labor acadèmica com a catedràtic de Patologies i Clínica Metgesses per la Universitat de València en l'actualitat i per la Facultat de Medicina de Múrcia de 1971 a 1975. En aqueix sentit, ha participat activament en la formació de nombroses promocions de llicenciats de medicina i de metges residents de la seua especialitat. Des de 1993 és acadèmic numerari de la Real Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana.

El doctor Carmena ha rebut nombrosos premis i distincions entre les quals destaca el Premi Jaime I a la medicina clínica en 2002. Així mateix, ha sigut distingit amb el premi Salut i Societat que atorga la Generalitat Valenciana. En 2013 va ser nomenat doctor Honoris causa per la Universitat de Múrcia i un any abans per la Universitat Cayetano Heredia de Lima. En 2012, va rebre la distinció de la Generalitat valenciana al mèrit científic.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy