Logo de la Universdad de Valencia Logo Museo de la Universitat de Val猫ncia de Historia Natural Logo del portal

  • Calendario MUVHN 2023

饾懝饾拞饾挃饾挅饾拲饾挄饾拏饾挄饾挃 饾拝饾拞饾拲 饾應饾拹饾拸饾拕饾挅饾挀饾挃 饾拝饾拞 饾拲饾拏 饾懟饾拏饾挅饾拲饾拏 饾懛饾拞饾挀饾拪貌饾拝饾拪饾拕饾拏 饾拏 饾拲饾拏 饾懠V

  • 3 diciembre de 2019

Aquest dimarts dia 3 de desembre s'han donat a conéixer els resultats dels premiats en el concurs de la Taula periòdica a la Universitat de València.
En aquest concurs han participat un total de 18 centres d'ensenyament secundari i batxillerat de la Comunitat Valenciana.

En la 饾悓饾惃饾悵饾悮饾惀饾悽饾惌饾悮饾惌 饾悁: 饾悇饾惀饾惉 饾惌饾悶饾惍饾惉 à饾惌饾惃饾惁饾惉!: els participants han realitzat un cub de dimensions 25x25x25 cm que representa un element químic assignat a l'atzar, i on les cares del cub, així com el seu interior s'exposen propietats d'aquest element.

Entre els 170 treballs presentats, han sigut seleccionats 118 per a construir amb ells la Gran Taula Periòdica que es troba exposada en l'Hall del Museu de la Universitat de València d’Història Natural.
Entre ells, a més, han obtingut premi (1r, 2n i 3er lloc) tres elements seleccionats entre els grups 1, 2, 13, 14, 15, 16, 17 i 18, tres elements dels grups dels metalls de transició i tres elements dels Lantànids i Actínids.

En la 饾悓饾惃饾悵饾悮饾惀饾悽饾惌饾悮饾惌 饾悂: 饾悑饾悮 饾悡饾悮饾惍饾惀饾悮 饾惄饾悶饾惈饾悽ò饾悵饾悽饾悳饾悮 饾悮 饾惀饾悮 饾悋饾悽饾惉饾惌ò饾惈饾悽饾悮 饾悵饾悶 饾惀’饾悶饾惂饾惉饾悶饾惂饾惒饾悮饾惁饾悶饾惂饾惌, han participat tres centres. S'han aportat mostres de taules periòdiques publicades abans de l'any 1970, custodiades en el Centre. En aquesta modalitat s'han atorgat dos premis. Els resultats d'aquests treballs seran exposats a Palau Cerveró (Museu d'Història de la Medicina i la Ciència).

El lliurament de premis tindrà lloc el pròxim dia 10 a les 18h a la Sala Darwin del Campus de Burjassot-Paterna.

Actes dels resutats

Im谩genes: