Logo de la Universitat de València Logo Museu de la Universitat de València d'Història Natural Logo del portal

  • Calendari MUVHN 2023

XXIV Premi Europeu de Divulgació Científica

  • 13 d’agost de 2018
XXIV Premi Europeu de Divulgació Científica

La Universitat de València i l'Ajuntament d'Alzira han convocat el XXIV Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General» en col·laboració amb Edicions Bromera. El guardó té la finalitat d'estimular la creació i la difusió d'obres que posen a l'abast del públic els avanços científics i tecnològics i també la divulgació de les diverses branques del coneixement. El termini de presentació d'originals clou el 10 de setembre de 2018 i el premi és de 12.000€.

La Universitat de València i l'Ajuntament d'Alzira convoquen el XXIV Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General» en col·laboració amb Edicions Bromera amb la finalitat d'estimular la creació i la difusió d'obres que, amb un llenguatge entenedor, posen a l'abast del públic general, i dels estudiants preuniversitaris en particular, els avanços científics i tecnològics i també la divulgació d'aspectes interessants de les diverses branques del saber.

BASES  (descarrregar bases en pdf)

 

mes informació a https://www.uv.es/uvweb/unitat-cultura-cientifica-innovacio-catedra-divulgacio-ciencia/ca/premis/premi-europeu-divulgacio-cientifica/convocatories-lliuraments-1285898836462.html