University of Valencia logo Logo Natural History Museum of the Valencia University Logo del portal

  • MUVHN Calendar 2023

LA NIT EUROPEA DELS INVESTIGADORS

  • September 23rd, 2022
LA NIT EUROPEA DELS INVSTIGADORS

Estimats companys i companyes, el proper 30 de setembre es celebra a nivell europeu “La Nit Europea dels Investigadors”.

La Nit Europea delsInvestigadors és una iniciativa de la Unió Europea per apropar la professió d´investigador i la investigació científica alsciutadans. Es realitza durant el mes de setembre des de l´any 2005, i consisteix en una varietat d´activitats divulgatives organitzades per universitats i centres d´investigació en unes 400 ciutats de tota Europa, que proporcionen un contacte directe dels investigadors amb el públic assistent.

Des del MUVHN (Museu de la Universitat de València d’Història Natural) i la CIDI (Comissió d´Incorporació, Divulgació i Innovació) de la Facultat de Ciències Biològiques, et convidem a descobrir eixa nit el costat més humà de la investigació mitjançant un contacte directe amb els propis experts i expertes. En l´edició de 2022 La NitdelsInvestigadors arriba per primera vegada al nostre campus i aposta per omplir de tallers, experiments i xarrades sobre ciència i investigació l´explanada del Campus de Burjassot. Volem sopar amb tu, així que porta´t l´entrepà i soparem de manera informal en l´explanada davant del Museu d´Historia Natural. Tindrem diverses activitats científiques que animaran el sopar. T´apuntes?

Reserva la teua plaça data límit 26 de setembre.

Correu de consulta: noche.investigadores.Burjassot@gmail.com

Noche de ciencia

Images: