University of Valencia logo Logo Natural History Museum of the Valencia University Logo del portal

  • MUVHN Calendar 2023

Últims dies per a inscriure's en la XXIV Biennal de la Reial Societat d'Història Natural de València, Setembre 2021

  • June 4th, 2021
La huella del hombre en la naturaleza

Amb motiu de la celebració de la XXIV Biennal de la Reial Societat Espanyola d'Història Natural, els pròxims 8 a 11 de setembre de 2021.

El congrés presenta una doble modalitat, virtual i presencial.

Recordem que es disposa fins el pròxim dia 15 de juny de 2021 de termini d'inscripció i realitzar el pagament de la subscripció.

Manera d'inscriure's: emplenar el formulari d'inscripció que apareix en la pàgina web de la XXIV Biennal de la RSEHN, les persones preinscrites (abans del 4 de juny), hauran d'emplenar aquest formulari atés que es precisen de més dades dels sol·licitats en el formulari de preinscripció per motius d'organització. Sense inscripció presencial, no podrà assistir-se presencialment al congrés, per motius de limitació d'aforament. Per la mateixa raó, aquelles persones que assistisquen com a acompanyant, hauran d'inscriure's com a tal, abonant la minuta corresponent.

IMPORTANT
S'ha rebut missatges dels participants indicant que en accedir a la pàgina web de la biennal, fins i tot al formulari d'inscripció, apareix un missatge alertant que s'està accedint a una pàgina perillosa. Els informem que aquest missatge és degut a l'estricta normativa, respecte a seguretat, que presenten els diferents navegadors pel que els adverteix que no és una pàgina certificada pel sistema de seguretat d'aquests, la qual cosa no significa que navegar en aquesta web o inscriure's suscite cap perill, simplement adverteix que no està validada per ells.
Encara que s'ha sol·licitat aquesta certificació, mentre ho validen, els indiquem la manera d'accedir al formulari d'inscripció:

  • Anar a http://rsehnvalencia.uv.es/
  • En entrar en la web apareix missatge “La connexió no és privada”
  • Fer clic en més detalls o més informació, depenent del navegador, fins i tot en alguns directament apareix “Configuració avançada”
  • Opcions o configuració avançada
  • Fer clic a "Accedir a http://rsehnvalencia.uv.es/"

que aparece en la página web de la XXIV Bienal de la RSEHN, las personas preinscritas (antes del 4 de junio), deberán rellenar este formulario dado que se precisan de más datos de los solicitados en el formulario de preinscripción por motivos de organización. Sin inscripción presencial, no podrá asistirse presencialmente al congreso, por motivos de limitación de aforo. Por la misma razón, aquellas personas que asistan como acompañante, deberán inscribirse como tal, abonando la minuta correspondiente.

S'INFORMA QUE...

 

a causa de circumstàncies alienes a l'organització, l'excursió "La València Evolucionista i Naturalista" (Coord. Jesús I. Catalá) ha sigut cancel·lada (veure programa)

CIRCULARS

En aquest apartat podràs trobar les circulars i tots els documents publicats per a la XXIV Biennal de la Reial Societat Espanyola d'Història Natural.

1a Circular

2a Circular

Plantilla de resums

Enviament de resums

Forma de pagament

LOGO EN COLOR

LOGO BLAU

Més informació