Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Bàsquet l'Alqueria del Basket Logo del portal

Izquierdo: “Coses que valien fa mesos ja no valen, ens hem d'adaptar”

  • 18 de gener de 2021
Image de la noticia

Les jornades de formació d'entrenadors de la Càtedra de Bàsquet amb la Universitat de València i el suport de Bankia han tornat a L’Alqueria del Basket amb una gran quarta cita. El canviat de nom tècnic espanyol Josep María Izquierdo va ser l'encarregat de protagonitzar la xarrada, que va ser en línia, per a entrenadors que la van seguir des de diversos punts d'Espanya i fins i tot des de l'estranger amb països com Xile o Hongria.
Josep María Izquierdo té una prestigiosa trajectòria com a entrenador assistent tant a nivell nacional com internacional i ha sigut ajudant de tot un Zeljko Obradovic amb el qual va alçar una Eurolliga. En la seua ponència d'aquesta quarta jornada de formació va il·lustrar als entrenadors sobre la seua experiència en la construcció de la defensa en el pal baix.
L'entrenador va mostrar la seua satisfacció per la iniciativa del Club amb la Càtedra de Bàsquet de realitzar aquestes jornades de formació, més encara en la situació en la qual estem vivint amb l'opció de poder seguir-les en línia: “Aquesta pandèmia ens està ensenyant que les coses que valien fa tres mesos, fa sis o fa un any ja no valen ara. Ens hem d'adaptar. L'ésser humà s'adapta o mor. Llavors la iniciativa del Valencia Basket de fer aquestes jornades i d'aquesta manera em sembla fantàstic perquè és l'única manera de fer-ho, sinó no es podria fer”.

Què és la Càtedra de Bàsquet de L’Alqueria del Basket
La Universitat de València i L’Alqueria del Basket van llançar en 2019 la primera càtedra específica de bàsquet a nivell nacional, davall el nom de Càtedra de Bàsquet L’Alqueria del Basket. Un acord que certifica la col·laboració entre ambdós entitats, la qual cosa suposa un enorme pas en l'objectiu de fomentar la investigació i la innovació en el bàsquet, millorant la formació, i compartint coneixements. Els principals pilars de L’Alqueria LAB, el nou departament de la casa del bàsquet europeu de formació.

Bankia, clau en la formació dels entrenadors
Des de fa ja alguns anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a Valencia Basket està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors a través de distintes iniciatives. Les jornades de formació obertes tornaran a comptar enguany amb el suport de l'entitat, que farà possible una vegada més que els millors ponents compartisquen experiència amb tots els inscrits.

WhatsApp Formació d’entrenadors
Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades de formació, poden enviar un WhatsApp sol·licitant-ho de forma totalment gratuïta al 683 16 83 11.