Universitat de ValènciaDoble grau en Farmàcia i Nutrició Humana i DietèticaFacultat de Farmàcia Logo del portal

Eleccions d'Estudiants
Obert el termini de presentació de candidatures d’estudiants al Claustre

El proper dijous 21 de novembre de 2019 se celebraran eleccions de representants dels estudiants al Claustre de la Universitat de València i a les juntes de centre. El termini per presentar candidatures finalitza el 7 de novembre i la campanya electoral serà de l’11 al 20 de novembre.

Des de la Delegació d’Estudiants i el Servei d’Informació i Dinamització (Sedi) s’ha iniciat una acció informativa per promoure la participació de l’estudiantat en aquestes eleccions, tant en la presentació de candidatures com en les votacions d’on eixiran escollits els representants dels estudiants al màxim òrgan de govern de la Universitat de València, el Claustre.

En aquest mateix web podeu informar-vos de com presentar candidatures a les Eleccions al Claustre i de les ajudes a la campanya electoral que concedeix la Delegació d’Estudiants. A més, els pròxims 4 i 6 de novembre se celebraran tres reunions informatives en els diferents campus amb la Delegada de la rectora per a l’Estudiantat, Meme Elizalde, per tal d’informar de del funcionament dels òrgans de govern i el procediment de presentació de candidatures, així com atendre qualsevol consulta sobre el procés electoral.

Cal recordar que els col·lectius i associacions d’estudiants que obtinguen representació al Claustre també comptaran amb ajudes.

 

Data De 31 d’octubre de 2019 a 7 de novembre de 2019. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Centres de la Universitat de València

 
Organitza

Junta Electoral

Col·labora: Delegació d'Estudiants i

Servei d'Informació i Dinamització (Sedi).

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta participa@uv.es

 
Més informació