Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Vandana Shiva
Universitat d'Estiu de Gandia. Conferència inaugural

Vandana Shiva serà l'encarregada de pronunciar la conferència inaugural de la 37 UEG que porta per títol "El canvi de rumb cap a la sostenibilitat: els ODS a debat". Shiva és un referent en l'ecofeminisme. El seu treball busca situar les dones i l'ecologia en el centre del desenvolupament modern. 

En aquesta conferència la filòsofa i escriptora índia parlarà sobre com estan sorgint noves malalties infeccioses, com el Coronavirus, a causa de la destrucció dels boscos i la biodiversitat.

Vandana Shiva plantejarà com la pèrdua de biodiversitat en els sòls, en les granges i en els intestins està conduint a una pandèmia de malalties cròniques. La combinació d’questos factors està incrementant els riscos del Coronavirus i soscavant el ODS 3 (Garantir una vida sana i promoure el benestar per a tots i totes en totes les edats).

A més, mostrarà com la biodiversitat està vinculada o connectada a tots els ODS, i com l'experiència de les dones i l'educació en biodiversitat poden ajudar a aconseguir tots els objectius, especialment els ODS 1, 2 i 3 que són els referits a la fi de la pobresa, la fam zero i la salut i el benestar.

 

Data 20 de juliol de 2020 de 13:30 a 14:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Web de la Universitat d'Estiu de Gandia

 
Organitza

Universitat de València.

Centre Internacional de Gandia.

www.uv.es/uvgandia

 

Contacta uvgandia@uv.es

 
Més informació