Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

25 treballs presentats al XII Concurs "Projecte Empresarial" per a Cicles Formatius i Batxillerat

  • 5 d’abril de 2019
Concurs

El passat 28 de març va concloure el termini per a la presentació de projectes al XII Concurs "Projecte Empresarial" que organitza la Facultat d´Economia, amb la col·laboració de la Delegació per a la Incorporació a la Universitat, la Càtedra "Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'estudiant a empresari", la Càtedra "Finances internacionals" del Banc de Santander i la Càtedra Empresa i Humanisme.

La participació en aquesta iniciativa, entre els objectius de la qual destaca el de fomentar i estimular l'activitat emprenedora entre els joves, es consolida any rere any aconseguint-se en aquesta convocatòria la quantitat de 25 projectes presentats procedents de centres de València, Alacant i Castelló.

Després del procés d'avaluació se seleccionaran els 10 projectes finalistes, que s'exposaran públicament el 9 de maig de 2019 a les 10.00 hores en el Hall de la Facultat d'Economia. Posteriorment a les 14.00 h s'entregaran els premis als guanyadors en el Saló de Graus.