Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

La Càtedra de Finances Internacionals - Banc Santander organitza la conferència “Els drets de la ciutadania enfront del sector financer” del president d'AVACU

  • 6 de novembre de 2018
Els drets de la ciutadania enfront del sector financer. Passat, present i futur”

La sala Ignasi Vilallonga de la Facultat d'Economia acollirà el pròxim 19 de novembre a les 12.30 h la conferència “Els drets de la ciutadania enfront del sector financer. Passat, present i futur” del president de l'Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (AVACU) Fernando Móner, esdeveniment organitzat per la Càtedra de Finances Internacionals – Banc Santander de la Universitat de València.

Els serveis que presta el sistema financer són nombrosos i cada vegada més necessaris per al comportament econòmic de particulars i empreses, sent la funció principal la provisió de recursos als sectors productius. Enfront dels possibles abusos d'aquest mercat, els ciutadans posseeixen una sèrie de drets amb els quals protegir-se. Aquesta xarrada pretén aclarir conceptes i oferir eines jurídiques amb les quals poder interactuar amb el sector financer amb total tranquil·litat i seguretat.

L'Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (AVACU) és una associació sense ànim de lucre al servei dels consumidors que es dedica a la realització d'activitats de formació, informació i defensa dels consumidors, que el seu objectiu fonamental és la protecció dels drets dels consumidors.

Creada l'any 2007 amb el patrocini del Banc Santander, l’objectiu principal de la Càtedra de Finances Internacionals – Banc Santander de la Universitat de València és la realització d'activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària orientades cap a la millora permanent del coneixement en l'àmbit de les finances internacionals.

Més informació d’esdeveniments de la càtedra en aquest enllaç.