Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

La conferència sobre l'impacte de les noves tecnologies en el sector financer se celebra el 11 de maig

  • 5 de maig de 2022
Director d'Institucions Territorial del Banc Santander, José Miguel Lorente Ayala

El director d'Institucions Territorial del Banc Santander, José Miguel Lorente Ayala, impartirà la conferència titulada "Impacte de les noves tecnologies en el sector financer" el proper dimecres 11 de maig a les 18 hores. El lloc de la xarrada serà a l'Aula 205 de l'Aulari sud de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

El motiu de la xarrada és abordar la transformació que estan experimentant els serveis bancaris, ja que la digitalització en l'àmbit financer està modificant la relació cara a cara que hi havia amb els clients fins ara.

Els avantatges de la digitalització dels productes i serveis financers són evidents: reduir temps, poder realitzar operacions en qualsevol moment i en qualsevol lloc, major aprofitament dels recursos humans, reducció de costos que es tradueix en menors comissions, major flexibilitat, millora de les comunicacions i de la gestió de finances personals…

Aquest canvi està tenint conseqüències per a la major part de la població i, en alguns sectors, especialment entre la gent de major edat, es pot produir una “sensació d’inseguretat perquè no es senten capacitats per a utilitzar els mitjans digitals que s'ofereixen o perquè es senten desatesos quan tenen dubtes, la qual cosa pot arribar a produir borses d'exclusió financera digital", assenyala José Miguel Lorente Ayala, director d'Institucions de Banc Santander a la Comunitat Valenciana i Múrcia.

Per a combatre aquesta inseguretat i maximitzar els avantatges, Lorente explica que l'única solució és la formació i alfabetització financera digital. En aquesta conferència, organitzada per la Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banc Santander, es pretén introduir als assistents en el món digital que està protagonitzant l'evolució del sector financer. La xarrada tindrà  lloc a l'Aula 205 de l'Aulari sud de la Facultat d'Economia de la Universitat de València, el dimecres 11 de maig a les 18 hores.

Cartell de la conferència


 

Imatges: