Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

Convocatòria dels premis AEEE al millor treball en l'àmbit d'economia energètica

  • 29 de setembre de 2021
fotografia simbolitzant energia i economia, en relació amb el premi AEEE als millors treballs de l'àrea

La Càtedra de Finances Internacionals Universitat de València - Banco Santander patrocina d'aquesta convocatòria impulsada des de l'Associació Espanyola per a l'Economia Energètica (AEEE) i que té com a objectiu divulgar els resultats de treballs realitzats vinculats amb l'economia de l'energia.

Objecte

La convocatòria de premis al millor Treball Fi de Grau, Treball Fi de Màster i Capítol de Tesi Doctoral en l'àmbit de l'economia energètica té com a objectiu divulgar els resultats de treballs realitzats vinculats amb l'economia de l'energia.

Participants

Podran participar en la convocatòria de 2021 els qui hagen aprovat el seu Treball Fi de Grau o Treball Fi de Màster durant els anys 2019, 2020 i 2021; i l'alumnat matriculat en un programa oficial de Doctorat en el curs 2020/2021.

Es podrà concórrer a una sola categoria i amb una única aportació (en castellà o en anglés). Els treballs que hagen sigut premiats en els “Premis Joves Investigadors en Economia de l'Energia” de la AEEE no podran presentar-se a aquesta convocatòria.

 

Premis i quantia

Es concedeixen els següents premis:

  • Premi al Millor Treball Fi de Grau: bossa de viatge de 450 € per a l'assistència al congrés de la AEEE i quota d'inscripció com a soci de la AEEE durant un any.
  • Premi al Millor Treball Fi de Màster: dotat amb 300 €, bossa de viatge de 450 € per a l'assistència al congrés de la AEEE i quota d'inscripció com a soci de la AEEE durant un any.
  • Premi al Millor Capítol de Tesi: dotat amb 500 €, bossa de viatge de 450 € per a l'assistència al congrés de la AEEE i quota d'inscripció com a soci de la AEEE durant un any.

La dotació econòmica dels premis estarà subjecta, si escau, a la corresponent retenció de l'IRPF d'acord amb la normativa vigent. El jurat podrà declarar deserts els premis i la seua fallada serà inapel·lable.

Els treballs premiats tindran la possibilitat de ser presentats en qualitat de ponència convidada o, en el seu cas, pòster, en el congrés anual de la AEEE.