Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

Lliurament de Premis I Edició del “Concurs Cultura Financera”

  • 22 d’octubre de 2021
concurs cultura financera

Lliurament de Premis I Edició del "Concurs Cultura Financera"

Dimarts que ve, 26 d'octubre, amb motiu de la celebració del "Dia Mundial de l'Estalvi" es projectaran els vídeos guanyadors i s'entregaran els premis de la I Edició del Concurs "Cultura Financera", curs 20-21, patrocinat per la Càtedra Finances Internacionals-Banc Santander Universitat de València.

L'objectiu d'aquest concurs és fomentar i estimular la cultura financera entre l'alumnat dels dos últims cursos de l'Educació Secundària Obligatòria (ESO) o algun dels dos cursos de Batxillerat, en la Comunitat Valenciana, premiant la seua iniciativa, la seua creativitat i el treball en equip.

Per a participar calia presentar un vídeo de màxim 4 minuts, on s'havia d'abordar de manera didàctica i amb un llenguatge simple algun dels temes de contingut financer proposats en les bases. A aquesta primera edició es van presentar 8 propostes en la categoria de Batxillerat i 24 en la categoria de l'ESO.

Tant des de la Comissió de Secundària de la Facultat d'Economia, com des de la Càtedra de Finances Internacionals-Banc Santander de la Universitat de València, felicitem a tots els participants i especialment als guanyadors.

Data i hora: Dimarts, 26 d'octubre, a les 12.00.

Lloc: Sala Sánchez Ayuso (1º planta, Facultat d’Economia)