Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

Lliurament dels premis de la I Edició del “Concurs Cultura Financera”. X Edició del Dia Mundial de l'Estalvi

  • 28 d’octubre de 2021
Lliurament dels premis de la I Edició del “Concurs Cultura Financera”. X Edició del Dia Mundial de l'Estalvi

Dimarts 26 d'octubre, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Estalvi, es van entregar els premis de la I Edició del “Concurs Cultura Financera” i es van projectar els vídeos dels equips guanyadors.

A aquesta primera edició es van presentar 8 propostes en la categoria de Batxillerat i 24 en la categoria de l'ESO. El Jurat, una vegada valorades les 32 propostes presentades, va resoldre concedir els premis als següents vídeos:

En la categoria de Batxillerat:

I Premi: "El canvi climàtic i la transició energètica” de l'IES Clara Campoamor. Realitzat per Lucía Chin-Li i Vanesa Moldovan i dirigit pel professor David Fabuel Guareño.

II Premi: "Buscant el canvi” de l'IES Enrique *Tierno Galván. Realitzat per Carmen Doménech Penalva, Rocío Navarro Andreu, Laura Álvarez Camps i Rafa Villarroya García i dirigit per la professora Rosa Mª Gimeno Ruiz.

En la categoria de l'ESO:

I Premi: "La importància de l'Estat de Benestar” del Col·legi Jesús Maria. Realitzat per Miguel Ruíz Navarro i Sonia Román Sancho i dirigit per la professora Teresa Estruch Camarena.

II Premi: "Finançant Empreses” de l'IES Enrique Tierno Galván. Realitzat per Raquel Catalá Vila, Salvador Moral Navarro, Álex Gómez Puig i Blanca Pérez Ortega i dirigit per Rosa Gimeno Ruiz.

L'acte ha estat presidit per Justo Herrera, Vicerector d'Economia i Infraestructures, Francisco Muñoz, Degà de la Facultat d’Economia i José Miguel Lorente, Director Institucions Territorial València - Múrcia en Banc Santander, els qui han felicitat els equips guanyadors, destacant l'actualitat de les seues propostes en abordar qüestions tan importants com: la importància de l'estat del benestar, la globalització, la responsabilitat social o el canvi climàtic.

Tant des de la Comissió de Secundària, com des de la   Càtedra de Finances Internacionals-Banc Santander de la Universitat de València, felicitem a tots els participants i especialment als guanyadors, i animem als centres de secundària a participar en la pròxima edició.

Imatges: