Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

Lliurats els premis i accèssits del XIII Concurs Projecte Empresarial de la Facultat d’Economia

  • 14 de maig de 2021
persones

Durant el matí del dijous 13 de maig, els projectes dels 10 equips finalistes del XIII Concurs Projecte Empresarial han romàs exposats en el Hall de la Facultat d'Economia. En aquesta edició han participat estudiants de Cicles Formatius i de Batxillerat procedents de centres d'Aldaia, La Vall d'Uixó, Llíria, Sagunt i València. Impulsat des del Vicedeganat de Participació, Voluntariat i Igualtat, a càrrec de la professora Cristina Crespo, és un Projecte coordinat pel professor Pedro Canales i que s'inscriu dins de les activitats de la Comissió de Cooperació amb Secundària que coordina la professora Amparo Gimeno, amb un ampli suport del personal tècnic de la Facultat d'Economia. Es desenvolupa en col·laboració amb la Delegació per a la Incorporació a la Universitat (Vicerectorat d'Estudis de Grau i Política Lingüística i Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa), la Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'estudiant a empresari, la Càtedra Finances Internacionals del Banc de Santander i la Càtedra d'Empresa i Humanisme.

El jurat, integrat per docents de la Facultat d'*Economia i de les entitats col·laboradores, ha valorat, entre altres aspectes, "la innovació, la viabilitat; el compromís social; la sensibilitat amb el medi ambient, i la presentació pública".

Cadascuna de les Càtedres Institucionals de la Universitat de València que col·laboren amb el Concurs Projecte Empresarial, ha lliurat un premi a tres dels projectes finalistes. A més, la resta de projectes finalistes han rebut cadascun d'ells un accèssit.

El projecte "Pomona Mediterranean Gastroevents", dissenyat pels estudiants Ignacio Martinez Peinado, Marc Besalduch Krauth, Joel Besalduch Krauth i Raúl Poveda Camino, i dirigits per les professores Silvia Aparisi Requena i Cristina Gasó Ponce de l'IES Francesc Ferrer i Guàrdia de València, ha estat guardonat amb Premi Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria, concedit per la Càtedra "Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'estudiant a empresari".

El projecte "Ecoturia, SL", desenvolupat pels estudiants Oscar Santiago Civera i Ian Martínez Castaño, dirigit pel professor Josep Eduard González López de l'IES Laurona de Llíria, ha obtingut el Premi Finances Internacionals- Banc Santander, lliurat per la Càtedra "Finances internacionals" del Banc de Santander.

Finalment, el projecte "Replace Streetwear", elaborat pels estudiants Pau Marcos Bon, Raducu Marian Vioreanu, Jesús Rodrigo Esteve i Héctor Santafosta Serna, dirigit pel professor Luis David García Chaves, de l'IES Beatriu Civera d'Aldaia, va aconseguir el Premi Empresa i Humanisme, atorgat per la Càtedra d'Empresa i Humanisme.

L'Acte de lliurament de premis ha estat presidit per Justo Herrera Vicerector d'Economia i Infraestructures, Francisco Muñoz, Degà de la Facultat d'Economia; Constantino José García, director de la Càtedra Finances internacionals del Banc de Santander; Carlos Lassala, director de la Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'estudiant a empresari i Deyanira Sánchez, representant de la Càtedra d'Empresa i Humanisme. També ha estat present Mª José Lorente, delegada de la rectora per a la Incorporació a la UV.

Tots ells han manifestat la seua felicitació i agraïment a l'estudiantat i professorat participants per liderar projectes un any més, destacant la valentia i rigor acadèmic amb la qual els concursants han defensat la seua idea de negoci, deixant entreveure ja el seu gran talent empresarial. Per a la Facultat d'Economia és tota una satisfacció saber que la majoria d'ells iniciaran el curs pròxim els seus estudis universitaris en el nostre centre.

Imatges: