Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

El tercer i últim seminari virtual mitjançant videoconferència tindrà lloc l' 1 d' octubre, a les 18:30h, baix el títol "Emprendre des de la co-creació de valor i el bé comú", i serà impartit per: Pablo Rojo Ceinos, Director de Comunicació, Formació i Projectes de CEEI Valencia; Marta Chillarón Escrivá, Directora Centre Innovació Las Naves; i Fidel García Meseguer, Cap del Servei de Desenvolupament Local de DIVALTERRA.

 A continuació, a les 19:30h tindrà lloc la presentació de llibre "Emprendimiento Sostenible. Emprendiendo desde la cocreación de valor y el bien común", editat per l'equip de recerca de la Càtedra EBC amb Ediciones Piràmide. AutorsJoan Ramon Sanchis, Director de la Càtedra EBC de la Universitat de València; Vanessa Campos i Climent,Professora Titular de la Universitat de València; i Ana Ejarque, Investigadora de la Càtedra EBC de la Universitat de València. 

Aquest Webinar serà presentat per José Vicente Soler Gironés, Director General d'Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, i Teresa García Muñoz, Directora General d'Emprenedoria i Cooperativisme de la Generalitat Valenciana. 

Per formalitzar la inscripció (gratuïta), cal omplir el següent formulari