Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians Logo del portal

La Càtedra Participació Ciutadana i Paisatges Valencians organitza la 2ª edició del Concurs de fotografia de Paisatge Valencià

  • 17 de maig de 2018
Image de la noticia

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians va convocar en primavera la segona edició del Concurs de fotografia de Paisatge Valencià.

Els guanyadors d'aquesta 2ª edició han estat, primer premi per a Fernando Prieto Varela amb la fotografia "Bèrnia i el Castell de Guadalest” (imatge que il·lustra aquestainformació). El segon premi ha estat per a David Sangüesa Español amb la fotografía "Redes", i el tercer per a Sara Portela i Valls amb la fotografia “Barques, aigua…silenci”.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és fomentar la divulgació dels paisatges valencians premiant fotografies que arrepleguen les qualitats paisatgístiques (ecològiques, culturals, estètiques, històriques, simbòliques, patrimonials…) del territori de la Comunitat Valenciana.

En el concurs podien participar estudiants i titulats de qualsevol de les universitats públiques valencianes. Els participants tenien fins a l'1 d'octubre per a enviar les seues fotos a l'adreça cpaisaje@uv.es indicant títol, lloc i data en què ha sigut presa la instantània i poder guanyar així algun dels tres premis.

  • El primer de 350€. 
  • El segon de 200€.
  • El tercer de 150€.

En el següent enllaç podeu veure la resolució amb la bases de la segona edició de fotografia del paisatge valencià.

La proposta de resolució del jurat es va fer pública el divendres 19 d'octubre de 2018, i l'efecte de notificació es va publicar en el Tauler oficial de la Universitat de València.