Logo de la Universitat de València Logo Escola de Doctorat Logo del portal

Programa de Doctorat en Economia Industrial

REQUISITS D'ACCÉS
Com a requisit general d'accés, s’ha d'estar en algun dels supòsits de l'article 6 del RD 99/2011 o de la disposició addicional segona d'aquest reial decret.
REQUISITS D'ADMISSIÓ
Com a requisit específic, hi ha:
a) Haver cursat el màster en Economics (investigador i acadèmic) per la Universitat de València, de 60 crèdits ECTS, associat a aquest programa de doctorat, o el màster en Banca i Finances Quantitatives (de caràcter investigador) per les Universitats de Castella-La Manxa, del País Basc i la Universitat de València, de 120 crèdits ECTS. En cas d'estar en possessió del Diploma d'Estudis
Avançats (DEA), obtingut d'acord amb el que disposa el RD 778/98, o d’haver aconseguit la Suficiència Investigadora segons el que regula el RD 185/85, s’han d'haver cursat en programes de doctorat afins a aquest.
b) Haver cursat altres estudis de màster diferents als que s’ha assenyalat en el punt anterior i estar en possessió d'altres títols oficials de màster de caràcter afí o un altre del mateix nivell expedit per una institució d'ensenyament superior de l'espai europeu d'ensenyament superior.
c) A més, estar en possessió d'un títol obtingut d’acord amb sistemes d’ensenyament aliens a l'espai europeu d'ensenyament superior, que no necessite homologació, però del qual s’haja comprovat que el títol acredita un nivell de formació equivalent als corresponents títols espanyols de màster universitari i que faculta al país expedidor del títol per accedir a estudis de doctorat. L'accés per aquesta via no implica, en cap cas, l'homologació del títol previ de què està en possessió l'interessat, ni el seu reconeixement a altres efectes que el de cursar ensenyaments de doctorat.
d) Així mateix, es pot accedir al període de recerca si es compleix alguna de les condicions següents:
1) Haver superat 60 crèdits inclosos en un o més màsters universitaris.
2) Estar en possessió del Diploma d'Estudis Avançats, obtingut d'acord amb el que disposa el Reial decret 778/1998, de 30 d'abril, o hagen aconseguit la Suficiència Investigadora que regula el Reial decret 185/1985, de 23 de gener.
3) Estar en possessió d'un títol de graduat o graduada la durada del qual, d’acord amb les normes de dret comunitari, siga almenys de 300 crèdits.
Els estudiants que tinguen els requisits anteriors, poden accedir al programa de doctorat. La Comissió Acadèmica del programa de doctorat és l'encarregada de verificar el compliment dels requisits anteriors per a l'admissió del doctorand.