Universitat de ValènciaDoble grau en Farmàcia i Nutrició Humana i DietèticaFacultat de Farmàcia Logo del portal

  • Estudiants

Consulta de la borsa i introducció d’ofertes

Les persones interessades en consultar l’oferta d’habitatges disponibles en la borsa d’habitatge de la Universitat de València o les interessades en incloure-hi una nova oferta poden accedir directament.

Al llarg del mes d'agost no s'atendran consultes sobre la borsa d'habitatge. Al setembre reprendrem l'activitat (altes, baixes, renovacions, ... )

Revisió de la borsa

Les dades de l’habitatge estaran a la base de dades durant 30 dies, les dades que no siguen renovades després d’aquests dies, seran automàticament donades de baixa.
Es demana la col•laboració dels usuaris per a que una vegada s’ocupe un pis o les habitacions, ho comuniquen al Servei d’Informació i Dinamització-SeDI.

Renovació, modificació i baixa d’ofertes

Els propietaris que desitgen renovar, modificar o donar de baixa les dades de l’habitatge hauran de comunicar-ho a través dels formularis següents: 

També podran contactar a través de l’adreça electrònica allotjament@uv.es o del telèfon 963 864 771.

Assessoria Universitària Jurídica

Les estudiantes i els estudiants de la Univesitat de València poden fer ús d’aquesta assessoria per a resoldre dubtes sobre el lloguer d’habitatges.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies