University of Valencia logo Logo UV Office of the principal Logo del portal

Edifici Rectorat.
Edifici Rectorat.
Edifici Rectorat.

Reunió de membres de Consell de Direcció amb investigadors altament citats

  • Office of the Principal
  • October 24th, 2019
Image de la noticia

Membres del Consell de Direcció s'han reunit amb Dolors Corella, Josep Redón, Artemi Cerdà i Juli Pausas, investigadora i investigadors de la Universitat de València, que figuren en l'últim llistat publicat de Highly Cited Researchers.

Junt amb la rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre, han assistit també el vicerector d’Investigació, Carlos Hermenegildo, la vicerectora d’Innovació i Transferència, Mª Dolores Real, el gerent de la Universitat, Juan Vicente Climent, el vicerector de Relacions Internacionals, Carlos Padilla,i la vicegerenta d’Investigació, Lucía Echevarría.

La reunió ha servit per conèixer de primera mà els interessos, projectes i necessitats que tenen els investigadors i científics de la Universitat de València. Com ha destacat Mª Vicenta Mestre, ‘la Universitat de València aposta fermament per la investigació de qualitat i gràcies a ella, liderem nombrosos rànquings en àmbits de la Química, la Física, la Medicina, les Ciències Biològiques i la Farmàcia, tot açò sense deixar de banda la importància de la transferència a la societat’.

Highly Cited Researchers és una llista anual que selecciona els i les especialistes més influents de tot el món, pel seu excepcional rendiment investigador, mesurat per la producció d’articles altament citats que es troben en l’1% superior en nombre de cites per camp i any en Web of Science Core Collection. El llistat recull la seua producció científica durant deu anys en un o més dels 21 camps utilitzats.

Segons l’últim llistat, la catedràtica en Medicina Preventiva i Salut Pública i premi Jaume I d'Investigació Mèdica 2018, Dolors Corella, el catedràtic de Geografia Física, Artemi Cerdá, i el científic Juli Pausas, qui treballa al Centre d’Investigacions sobre Desertificació (CIDE), entitat mixa de la Universitat de València, el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Generalitat Valenciana, tenen un impacte multidisciplinar, mentre que el cap de servei de Medicina Interna de l’Hospital Clínic de València i catedràtic de Medicina, Josep Redón, té impacte en el camp de Medicina Clínica.