University of Valencia logo Logo del portal

  • Llíria
La Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús (UVRA) és una iniciativa conjunta de la Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians de la Universitat de València i del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, que arranca amb el propòsit de dinamitzar a les comarques de l'interior valencià, per mitjà d'una oferta formativa, cultural i lúdica nova i suggeridora.
Punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans d’Alzira i el seu entorn pròxim al llarg de dues setmanes. Inclouen tres mòduls formatius, impartits de forma gratuïta, que compten amb la participació de professorat de l’Institut “Cavanilles” de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, dels departaments de Botànica i Geologia, de Geografia i de l’Estructura de Recerca Interdisciplinar en Sostenibilitat.
En el seminari, organitzat pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València amb la col·laboració de Caixa Popular, s’analitzaran els beneficis que aporta l’ús d’empreses socials perquè els Ajuntaments desenvolupen les seues polítiques, i també les distintes fórmules que estos poden utilitzar per a la gestió directa o indirecta de serveis locals per Empreses Socials, incentivar l’autoocupació o afavorir la inserció sociolaboral.
Jornada-Taller on especialistes de la Universitat de València en paisatge i territori explicaran els valors del paisatge i importància per a la societat, obrint pas a la reflexió i el debat; S’hi durà a terme, a més a més, un taller de caràcter participatiu, orientat cap a una identificació i avaluació compartida dels paisatges comarcals a través de la cartografia.
Aquest cicle de jornades, organitzades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, tractarà sobre seguretat vial, protecció de la naturalesa, mediació policial, violència de gènere o gestió d'emergència en la ciutat, a través de la intervenció d'experts de la Policia Local de València i de la Universitat en un format de taula redona participativa.
Presentació del llibre "Paisatges turístics valencians: paisatges valuosos, paisatges valorats" i estrena del documental "Paisatges turístics valencians"
La 5a edició de la Universitat de la Tardor d'Enguera, organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i l'Ajuntament d'Enguera, amb el suport de la Diputació de València
En aquesta jornada es pretén donar a conéixer la important funció que tenen els professionals del disseny i l’adequació de les instal·lacions d’enllumenat, tant públic com privat, en la protecció del cel nocturn enfront de la contaminació lumínica i en l’establiment de mesures d’estalvi i eficiència energètica.
Aquest primer Congrés pretén visualitzar i comunicar les diferents experiències i productes turístics que s'han originat a partir de les característiques paisatgístiques de la Comunitat Valenciana a través de conferències i taules redones que busquen tocar diferents temes en els quals el turisme, el paisatge i la innovació conformen el fil conductor.
Fruit de la col·laboració de la Universitat de Valéncia, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i l’Ajuntament de València s’organitza aquesta trobada de reflexió col·lectiva entorn de l’economia de la ciutat de València i el seu entorn territorial. Una reflexió basada en el desenvolupament territorial, on una sèrie d’experts tractaran en les seues intervencions, els principis bàsics del desenvolupament de la ciutat mitjançant: els recursos territorials, les xarxes internes i externes, i els processos d’innovació empresarial i social.
El Programa Contexto té com a objectiu prioritari el col·laborar en la construcció d'una societat lliure de violència, desenvolupant i implementant ferramentes que permeten establir relacions de parella saludables, basades en el respecte i el bon tracte
La Universitat de València presenta la sisena edició de la Universitat d´Hivern d´Ontinyent (UHO), fruit de l’estreta col·laboració entre l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Fundació Campus Ontinyent.
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i el M. I. Ajuntament de Carcaixent, organitzen la jornada “Reptes i oportunitats després d'un incendi forestal”, dirigida tant a representants de corporacions municipals, com totes les persones interessades en, i/o afectades per, els incendis forestals.
Al llarg de les jornades, que es desenvoluparan en quatre de les emblemàtiques localitats del territori valencià, es presentaran i discutiran, per part de reconeguts especialistes universitaris, diversos enfocaments que s’entrecreuen amb la finalitat d’explorar criteris i possibilitats per a un nou desenvolupament local basat en la identitat dels llocs.
La Jornada està concebuda com una trobada per a la sensibilització i la participació. Es pretén fomentar els valors del paisatge de manera participada i al mateix temps compartir coneixement col·lectiu, amb el propòsit de millorar la nostra comprensió sobre la concepció ciutadana del paisatge: el mapa mental ciutadà del paisatge.
Aquesta actuació está organitzada per l’Agència Valenciana del Turisme i la Universitat de València en el marc del Conveni de Col·laboració subscrit per ambdues entitats en 2016 per al foment de la recerca i la innovació en el sector turístic valencià.
En aquests seminaris, organitzats pel Vicerectorat de Participació i Projecció territorial de la Universitat de València amb la col·laboració de Caixa Popular, abordarem l'Economia social i com podem utilitzar-la per a incrementar el benestar local.
Aquesta jornada, organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, està oberta a agents del paisatge (polítics, tècnics, agrupacions i particulars interessats en els problemes territorials…), estudiants i públic en general. Sens dubte, pretén ser l'avantsala d'un ambiciós programa de treball on el paisatge passe a ser una qüestió de tots.
Jornades destinades al públic en general, estudiants, tècnics, experts, acadèmics i responsables de la presa de decisions, amb la finalitat de donar a conèixer millor l'espai metropolità valencià, a través d'un ajustat diagnòstic i la presentació dels plans d'acció previstos; tant el PAT de protecció de l'Horta com el futur PAT Metropolità
La Càtedra de Protecció Ciutadana i Policia Local de València naix de la voluntat de la Universitat de València i de la Fundació de la Policia Local de València per dur a terme activitats culturals, de formació, recerca i divulgació científica, orientades a aprofundir en el coneixement i difusió de tots els aspectes relacionats amb la Protecció Ciutadana en la capital.
El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València i l'àrea de Benestar Social i Educació de la Diputació de València han organitzat el programa “Benestar, Formació, Territori”, conformat per un cicle de quinze jornades formatives que es realitzen per la provincia de València.
Les jornades, organitzades per la Universitat de València en col·laboració amb la Diputació de València i tenen per objecte promoure la conscienciació en matèria de transparència, participació i rendició de comptes en l’àmbit local de càrrecs electes, personal tècnic municipal amb competència en transparència i/o govern obert, ciutadania i societat civil
La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i l’Ajuntament de la Font de la Figuera, organitzen aquesta jornada, adreçada a docents, pares de família i públic en general, on es pretén debatre sobre la gestió de les emocions com a via per a prosperar en la vida.
“L’ECONOMIA COMARCAL: ENTRE LA CONTINUITAT I EL DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE”
 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy